Privacy
Policy

 

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Listen over de tredjeparts cookies som vi anvender er angivet i afsnittet omkring videregivelse af oplysninger.

 

Almindelige personoplysninger
Vi indsamler og behandler følgende kategorier af almindelige personoplysninger om dig:

  1. Et unikt ID,
  2. Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon,
  3. Din IP-adresse,
  4. Din geografiske placering,
  5. Hvilke sider du klikker på

 

Behandling af almindelige personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på Artikel 6.1.a (samtykke).

 

Kilder
Vi indsamler kun oplysninger direkte fra dig ved brugen af vores hjemmeside som angivet under almindelige personoplysninger afsnittet.

 

Sikkerhed
Vi har truffet de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne vi indsamler anvendes til følgende formål:

Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside: Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder. Se nærmere herom i vores cookie-afsnit.

Statistik: Personoplysninger anvendes til at udarbejde statistikker for brugen af vores hjemmeside.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller vi bliver bedt om det af dataejeren. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

 

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse (fx beskyttet af privacy shield). Nedenfor er angivet de tredjeparter vi anvender.

Google LLC (formål: statistic og for at kunne give en bedre brugeroplevelse)

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format. Henvendelse herom kan ske til : info@csis.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af: CSIS Security Group A/S, Vestergade 2B, 4. sal, 1456 København, Danmark. Telefon: +4588136030 email: info@csis.dk.