THREAT DETECTION.

Overvåger internettet for at finde tegn på
læk af data fra din virksomhed.

 

Overview

Risikoen for målrettede angreb og industriel spionage er en voksende trussel. Desuden bliver malware stadig mere sofistikeret. Hemmeligheder bliver solgt til højest bydende minut for minut på det sorte marked.

Vi gennemsøger nettet og underretter dig, når vi støder på mistænkelig eller skadelig aktivitet som for eksempel copycat-sider, scam-mails og dropzone information pools. Derefter fjerner vi de ondsindede sider.

Ved at bruge vores moduler til detektion af trusler opnår du kontrol og reducerer risikoen for at skulle håndtere stærkt skadelige forsidenyheder.

 

Vigtigste features

  • Fungerer når alle andre sikkerhedsforanstaltninger mislykkes
  • Styret af specialister.
  • Managed cloud service.
  • Underretning i real-time.
  • Uafhængig af platforme.
  • Installation ikke nødvendig.

Fordele

  • Få et ekstra lag af sikkerhed uden for dit netværk.
  • Vær bedre forberedt.
  • Hold øje med kriminelle miljøer.
  • SaaS: Ingen udgifter til hardware eller software.

Overvågningsværktøjer til rådighed


Honey Net Monitor

Vi overvåger et stort antal ondsindede servere og domæner over hele verden og analyserer sinkholes for at finde kommunikation fra dine offentlige IP ranges. Dette overvågningsværktøj er konfigureret til øjeblikkeligt at advare dig om ondsindet trafik, som stammer fra dit netværk. Advarslerne indeholder sikre beviser på infektion eller lækage af data og omfatter relevante metadata, som er tilgængelige via et sikkert web interface.

Fordele
Du bliver øjeblikkeligt underrettet om infektioner i netværket, inklusive oplysninger om type af malware og om den type af information, som infektionen har været rettet imod. Det giver dig mulighed for hurtigt at rense infektionen ud, ændre passwords for inficerede brugere og begrænse misbrug af data, som potentielt kan være blevet stjålet.


Drop Data Monitor

Vi anvender løbende takedowns af ondsindede drop-servere og ofte i samarbejde med regionale eller globale politimyndigheder (Europol, FBI, etc.). Efter en succesfuld takedown tilgår vi ofte lækkede data fra serverne, som måske vil blive brugt i et målrettet angreb (log-in-oplysninger, dokumenter, kildekode, produktinformation, data relateret til kunder m.v.).

Fordele
Kendskab til lækket information giver dig mulighed for at handle øjeblikkeligt for at forhindre misbrug af lækkede brugeroplysninger og for at implementere sikkerhedsforanstaltninger, der kan forhindre fremtidige læk.


Underground Monitor

Ved hjælp af et netværk af aliasser og virtuelle identiteter overvåger vi (både manuelt og automatisk) skjulte og lukkede fora for at finde elementer, der kan kompromittere din organisation. Søgningen er baseret på keywords, som du kan definere.

Fordel
Hvis stjålen information eller efterretninger relateret til din organisation bliver delt eller handlet online, bliver du den første, som får kendskab til det. Afhjælpende foranstaltninger kan øjeblikkeligt sættes i værk for at undgå hændelser, som kunne vise sig at blive dyre.


Trojan Monitor

Trojansk malware anvender ofte lister over mål til at stjæle brugerinformation eller til at manipulere websites. Vi overvåger lister over trojanske mål og konfigurerede filer, der relaterer sig til dine URL’er og brands. Hvis du bliver udsat for et angreb (eller hvis en specifik trojansk trussel viser sig i din region), vil du være den første til at vide det.

Fordel
Vi giver dig de detaljerede oplysninger, som du behøver for at kunne tage øjeblikkelige skridt for at sikre kontinuiteten og beskyttelsen af dine kunder og dit brand.


Rogue App Monitor

Vi overvåger officielle IOS,- og Android app-butikker for at holde øje med både legitime og ondsindede apps, der relaterer sig til dit brand. Når vi opdager mistænkelige, nye apps (eller når eksisterende mistænkelige apps bliver opdateret), underretter vi dig øjeblikkeligt og giver dig en vurdering af, om der er tale om ondsindethed.

Fordel
Beskyt din organisation og dine kunder mod at støde på ondsindede apps.


Typo Squatting/Brand abuse

Vi sporer domæner, som er udformet af kriminelle til at ligne dit eget brand til brug i phishingangreb, CEO-bedrageri og lignende. Vi underretter dig øjeblikkeligt, hvis et typo squatting-domæne er blevet registreret eller ændret på nogen som helst måde. Prioriterede anmodninger om takedowns kan effektueres ved hjælp af vores omfattende netværk og vores tætte forbindelser til politimyndigheder.

Fordele
Beskyt dit brand og minimér tilfælde af bedrageri eller kompromittering betydeligt blandt dine kunder.

 

 

Adgang til CSIS Threat Intelligence Portal

 

Adgang til CSIS Threat Intelligence Portal

 

Save

Kunder  får adgang til CSIS Threat Intelligence Portal, en sikker, webbaseret kommunikationsplatform.

Portalen indeholder et ticketing system, crimeware og malware databaser, indsigt artikler, statistik, og meget mere.

 

 

 

Save

Stop angreb, før de forstyrrer dine missionskritiske systemer.

REST ASSURED.

Stop angreb, før de forstyrrer dine missionskritiske systemer.

 

Takedowns

Såvel som at overvåge websites der misbruger dit brand til at lokke oplysninger ud af brugerne udfører vi også takedowns af sådanne websites.

Vores erfaring og tætte forbindelser til en lang liste af hosting-udbydere sikrer, at vi kan reagere hurtigt, uanset hvor et website hører hjemme.   

 

 

Prøv Threat Detection

Vælg mellem:


Tak for din interesse for CSIS

Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

close