Public sector and healthcare

Ekspertise i cybersikkerhed gør organisationer
i stand til at skabe et tryggere samfund.

 

Når den offentlige sektor og sundhedssektoren søger at sikre beskyttelsen af deres netværk og data, er de udfordret af nogle af de mest sofistikerede aktører i trusselslandskabet.

Sundhedssektoren anses allerede for at være en af de mest udsatte sektorer, idet der har været tilfælde, hvor kriminelle aktører har opnået kontrol med patientdata, finansielle data og andre data og har krævet løsepenge for at retablere adgangen til disse data.

Den offentlige sektor, som i lidt mindre grad er udsat for trusler, er alligevel ved at blive attraktiv for kriminelle. Efterhånden som digitalisering forbedrer effektiviteten og skaber nye ydelser, forøger sektoren uforvarende de muligheder, som kriminelle har for at angribe den.

CSIS har mere end 15 års erfaring med at hjælpe organisationer med at skabe et tryggere samfund ved hjælp af både vores almene ydelser og vores specialistydelser inden for cybersikkerhed. Vores omfattende produktportefølje inden for cybersikkerhed suppleres af specialistydelser så som såbarhedsresearch, penetrationstest, reaktion på hændelser og reverse engineering.