REST ASSURED.

Ledelse &
bestyrelse.

CSIS ledelse

Allan Mortensen

Allan Mortensen

Chief Executive Officer

Allan tiltrådte i 2012 som administrende direktør og har været den drivende kraft bag virksomhedens vækst og retning. Allan har ansvaret for virksomhedens overordnede strategi hvad angår CSIS’ internationale operationer, inklusive salg, support, rådgivning, marketing, alliancer og kanaler.

Allan fokuserer på strategi, ledelse og kunder og har taget stor erfaring med sig fra tidligere stillinger.

Jan Kaastrup

Jan Kaastrup

Chief Technology Officer

Som rådgivende medlem af Europols Europæiske Cybercrimecenter (EC3) mellem 2013 og 2017, har Jan mere end 15 års erfaring inden for IT-sikkerhed, inklusive netværksarkitektur, kriminalteknik, incident response, malware-research, penetrationstests og finansielt bedrageri. Jan optræder som cybersikkerhedsekspert på dansk TV og er ofte vært ved regionale og internationale cybersikkerhedskonferencer.

Jesper Aarup

Jesper Aarup

Chief Commercial Officer

Jesper er en iværksættende salgschef med over 15 års erfaring i IT sikkerhed og forretningsudvikling. Som drivkraften bag opbygningen af CSIS's kundebase i en Engelske finanssektor, har Jesper en lang historik med udvikling af stærke og kundefokuserede organisationer, drevet til vækst og vedholdende overskud. Jesper har løbende suppleret sin akademiske baggrund med ledelsesundervisning ved INSEAD.

CSIS bestyrelse

Jens Thonke

Jens Thonke

Bestyrelsesformand

Jens har 25 års erfaring fra IT-branchen, primært inden for cybersikkerhed. Han var medstifter af Ezenta (i 2000) og nSense (i 2002), og sidstnævnte blev solgt til F-Secure i 2015. Før han blev medlem af CSIS-bestyrelsen, var Jens EVP for F-Secure's Cyber Security Services og var en del af ledergruppen . Jens er uddannet i International Marketing & Export fra Det Danske Eksportinstitut, og bringer et væld af strategi, ledelse, salg og innovationskendskab til koncernen.

Klaus Juel Rasmussen

Klaus Juel Rasmussen

Bestyrelsesmedlem

Som medlem af Advokatsamfundet og Københavns Advokatforening er Klaus landsretsadvokat med mere end 20 års juridisk erfaring og har arbejdet for CSIS i mere end 10 år. Idet Klaus er formand for flere kommercielle virksomheder, inkluderer hans ekspertise erhvervsret og selskabsret, intellektuel ejendomsret (immaterielret) samt arbejdsret.

Morten Villekjær

Morten Villekjær

Medstifter af virksomheden

Morten har haft ansvaret for CSIS’s organiske vækst og strategiske udvikling til at blive en af Europas førende uafhængige udbydere af information om cybertrusler. Siden han var med til at stifte virksomheden i 2003, har Morten været hoveddrivkraften bag dannelsen af CSIS’s enestående kultur og forretningsværdier. Ud over at drage nytte af Mortens forpligtelser i forhold til bestyrelsen, fortsætter virksomheden med at trække på hans højt skattede rådgivning på det operationelle niveau.

Peter Kruse

Peter Kruse

Medstifter af virksomheden

Peter stiftede i 1999 virksomheden Krusesecurity og har siden 2001 arbejdet professionelt med IT-sikkerhed hos bl.a. Telia, TDC og som virusanalytiker i Antivirus firmaet Norman. Han analyserede den første computervirus da han var 15 år gammel. Han er, som den eneste dansker, optaget i den velrespekterede CARO (Computer Antivirus Research Organisation), og derudover teknisk rådgiver til både Interpol og Europol samt i snart 10 år medlem af Dansk Industri’s udvalg for IT-sikkerhed. Peter er den mest citerede cybersikkerhedsekspert i Danmark og er blandt de mest synlige i Europa. Han præsenterer hyppigt på åbne og lukkede it-sikkerhedskonferencer både herhjemme og globalt.