REST ASSURED.

Ledelse &
bestyrelse.

CSIS ledelse

Allan Mortensen

Allan Mortensen

Allan Mortensen CEO

Siden han sluttede sig til CSIS i 2012, har Allan været den drivende kraft bag virksomhedens vækst og retning. Allan har ansvaret for virksomhedens retning og strategi hvad angår CSIS’s internationale operationer, inklusive salg, support, rådgivning, marketing, alliancer og kanaler. Allan fokuserer på strategi, ledelse og kunder og har taget stor erfaring med salg med sig til vores virksomhed fra sine tidligere stillinger.

Jan Kaastrup

Jan Kaastrup

CTO

Som rådgivende medlem af Europols Europæiske Cybercrimecenter (EC3) mellem 2013 og 2017, har Jan mere end 15 års erfaring inden for IT-sikkerhed, inklusive netværksarkitektur, kriminalteknik, incident response, malware-research, penetrationstests og finansielt bedrageri. Jan optræder som cybersikkerhedsekspert på dansk TV og er ofte vært ved regionale og internationale cybersikkerhedskonferencer.

CSIS bestyrelse

Klaus Juel Rasmussen

Klaus Juel Rasmussen

Formand

Som medlem af Advokatsamfundet og Københavns Advokatforening er Klaus landsretsadvokat med mere end 20 års juridisk erfaring og har arbejdet for CSIS i mere end 10 år. Idet Klaus er formand for flere kommercielle virksomheder, inkluderer hans ekspertise erhvervsret og selskabsret, intellektuel ejendomsret (immaterielret) samt arbejdsret.

Morten Villekjær

Morten Villekjær

Medstifter af virksomheden

Morten har haft ansvaret for CSIS’s organiske vækst og strategiske udvikling til at blive en af Europas førende uafhængige udbydere af information om cybertrusler. Siden han var med til at stifte virksomheden i 2003, har Morten været hoveddrivkraften bag dannelsen af CSIS’s enestående kultur og forretningsværdier. Ud over at drage nytte af Mortens forpligtelser i forhold til bestyrelsen, fortsætter virksomheden med at trække på hans højt skattede rådgivning på det operationelle niveau.

Peter Kruse

Peter Kruse

Medstifter af virksomheden

Idet at han både har dybtgående teknisk forståelse for malware og stor påskønnelse for og viden om forretningsbehov, er Peter den oftest citerede cybersikkerhedsekspert i Danmark og er blandt de mest synlige i Europa. Han har en lang historie med aktiv deltagelse i lukkede IT-sikkerhedsfællesskaber med begrænset adgang og har stærke forbindelser blandt antivirus,- og banksektorerne såvel som blandt retshåndhævende myndigheder og højere uddannelsesinstitutioner. Peter blogger ofte om cybersikkerhedsspørgsmål.