Skab din egen karriere.
Bliv del af et high performance team.

Leder du efter en karriere start?

Vi har to sjældent udbudte stillinger som B2B Sales Associate I CSIS, et af Danmarks mest velrenommerede IT sikkerhedsvirksomheder.

 

Stillingen

CSIS leder efter stærke profiler der vil (og kan!) være med til at genetablere vores fokus på et af vores kerne produkter og, på sigt, udvide produkt porteføljen inden for det specifikke forretningssegment.

 

Dig

Du har haft med salg at gøre før og har en rigtig god føling med hvad der skal til for at matche en produkt løsning op imod kundens behov. Du ved at der skal armkræfter til for at nå dine mål og du ved at når du indfrier forventningerne så kommer belønningen automatisk.

Men du er ikke nødvendigvis IT sikkerhedsekspert eller har lukket top 500 virksomheder (endnu). Det der er vigtig, er at du har et højt drive i forhold til din egen udvikling og karriere og at du kan se dig selv som værende del af et high performance team der leverer hvad vi har lovet, både til kunden og kollegaerne.

 

CSIS

Vi hos CSIS er stærkt fokuseret på medarbejder udvikling. Det er vigtig for os at vores kollegaer har den støtte de har brug for, da vi har høje mål der skal nås. Du vil få en chef der har 20+ års erfaring i at udvikle mennesker, et produkt team der nok må betegnes som et af landets førende og en ledelse der altid er til at få fat på. Det eneste vi mangler er dig.

CSIS tilbyder mere end bare et job. Vi tilbyder en karrier start inden for IT Sikkerheds sektoren som løsningssælger. Vi kan med ro i maven love at du får et job med fremtid i. Og en aflønning der matcher din indsats.

Har det fanget din interesse? I så fald skal du sende dit CV og ansøgning til hr@csis.dk og vi vil tage fat i dig til en samtale.